Je kunt me volgen door hier je mail adres in te vullen

woensdag 27 maart 2013

Stoel voor pasen?

De eetkamerstoel waar ik eerder over schreef is bijna af.. Bijna, want ik heb nog een leuke stof op de markt gezien (grasprint) waar ik een los kussen mee wil bekleden.. Alleen nog geen tijd gehad voor de lapjesmarkt van zaterdagochtend. 
Mijn idee was dus om een waslijn te spannen tussen de stijlen van de rugleuning. Ik heb hiervoor gaten in de stijlen geboord.. Alleen mijn onervarenheid heeft ervoor gezorgd dat het hout ging splinteren.. (o,ja.. dat gebeurt..) Dus bij de tweede stijl goed opgelet en nette gaten kunnen maken. De gaten van de eerste stijl heb ik met kneedbaar hout weer opgevuld (lang leve het kneedbaar hout! )
Na nog een verfbeurt heb ik de waslijn aangebracht en de vogels er met knijpers op gehangen. Ik ga nog op zoek naar een iets kleiner formaat knijpers want nu vind ik het meer knijper dan vogel..
Met pasen voor de deur en het geel van de stoel kon ik het niet helpen er voor het idee een paar kippetjes op te zetten.. Al is het nooit mijn bedoeling geweest dit thema eraan te koppelen.. het lijkt nu verdacht veel op een paasstoel..


2 opmerkingen: