Je kunt me volgen door hier je mail adres in te vullen

maandag 13 mei 2013

Baan opgezegd

27 maart was mijn laatste bericht.. 27 maart! Hmm.. niet echt bijgehouden dus.. Maar natuurlijk is er veel gebeurt in de tijd vanaf 27 maart... Eens kijken.. Het meest drastische besluit is dat ik per 1 april mijn baan heb opgezegd.. Niet omdat ik het niet meer naar mijn zin had maar omdat ik er nu in een half jaar probeer achter te komen 'wat ik wil worden als ik later groot ben'.. En daarbij neem ik graag de gerecyclede meubelbranche als uitgangspunt. Ik zit inmiddels vol met ideeën, kom (oa via een oproep op linkedin) de meest interessante mensen tegen en heb dus de luxe om daar in alle rust eens goed over na te denken.. Mijn gedachten gaan nu uit naar een verzamelplaats voor mensen in de gerecyclede meubelbranche op het internet en dan beginnend voor lokaal Utrecht. Hiervoor heb ik alleen nog meer kennis van het internet nodig.. ;-) Mocht je hier ook nog ideeën over hebben, ik laat me graag uitnodigen voor een kop koffie!

En verder.. eens kijken.. vind ik nog wel eens wat bij het grofvuil...
Ben ik genomineerd voor de Liebster Award door Lynn van http://hippe-huisvlijt.blogspot.nl Dank je wel Lynn! Door alle drukte heen ben ik helemaal vergeten te reageren...

Ben ik af en toe met een klusje bezig voor buren en vrienden...
Bijvullen van twee kussens voor de bank

Opknappen van twee retro stoeltjes.. wordt vervolgd..
Heb ik een nieuw nichtje gekregen 'Betty' waarvoor ik dit heerlijke handwerkje heb gemaakt van vilt, borduurgaren en houten kralen..En heb ik onlangs het museum Booijmans Van Beuningen in Rotterdam bezocht met de expositie 'Hand made'. Erg interessant! En aan te raden voor al die gene die van handwerk/ ambachten houden. Ik zal er op een ander moment zeker nog op terugkomen..

Dus je ziet.. zeker niet stilgezeten.. En dan is ook nog de gele ikea stoel af.. Hier zal ik een apart blogbericht aan wijden.
Groet!

1 opmerking:

  1. Heerlijk lijkt me dat van ouwe spullen iets moois maken. Ik doe dit nu ook al hoor, maar dan voor onze Boelschuur (allemaal vrijwilligerswerk). We hebben net een grote schuur gekocht en ga daar in ieder geval voor mezelf wat spul opknappen. Flink hoor dat je dit aandurft, maar wel gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen